Materijali

Zdravo! 😊 Na stranici ispod možete pronaći materijale za preuzimanje i igru sa Vašim malcima. Istražite mnoštvo besplatnih resursa pažljivo odabranih sa ciljem podsticanja govorno-jezičkog razvoja deteta, pažnje, intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Bilo da ste logoped, defektolog, vaspitač, učitelj ili roditelj sigurni smo da ćete pronaći materijal po meri Vašeg deteta. Potrebno je samo da materijal preuzmete klikom na dugme, a zatim ga odštampate i po potrebi plastificirate. Za premium materijale nam se obratite slanjem mail-a. Uživajte u igri!

Besplatni materijali

Pozadina za simboličku igru

Selo, grad, šuma, planina, plaža
Preuzmi

Pozadina za simboličku igru

Duboko plavo more
Preuzmi

Priče u slikama

11 priča u slikama za podsticaj govorno-jezičkog razvoja
Preuzmi

Predlozi

Ilustracije za lakše usvajanje predloga
Preuzmi

Moje telo

Materijal za usvajanje delova tela, delova odeće
Preuzmi

Veličine

Materijal za razvoj logičkog mišljenja
Preuzmi

Premium materijali

Čula

Materijal za podsticanje razvoja govora, bogaćenje rečnika, razvoj pažnje, usvajanje novih znanja. Sastoji se iz 5 stranica predviđenih za sortiranje sličica i 25 odgovarajućih sličica. Materijal se šalje u pdf formatu spreman za štampanje.

Cena: 400 RSD

Poruči

Gde ja živim?

Materijal namenjen razvoju govora, bogaćenju rečnika, razvoju pažnje, usvajanju novih znanja o svetu koji nas okružuje. Materijal se sastoji iz stranice sa 6 staništa, i 6 odgovarajućih sličica životinja. Materijal se šalje u pdf formatu spreman za štampanje.

Cena: 300 RSD

Poruči

Životni ciklus

Materijal za usvajanje novih znanja, podsticanje razvoja govora, bogaćenje rečnika. Materijal se sastoji iz: stranice na koju se ređaju sličice i 8 životnih ciklusa sa po 4 sličice (životni ciklus čoveka; kokoške; kornjače; leptira; žabe; kukuruza; drveta; paradajza) Materijal se šalje u pdf formatu spreman za štampanje.

Cena: 400 RSD

Poruči

Ko koristi ovaj alat?

Materijal za usvajanje novih znanja, podsticanje razvoja govora, bogaćenje rečnika, razvoj pažnje. Materijal se sastoji iz 10 stranica sa različitim alatima, i 10 sličica odgovarajućih zanimanja. Materijal se šalje u pdf formatu spreman za štampanje.

Cena: 400 RSD

Poruči

Veliko-malo, slatkiši

Materijal za usvajanje pojmova veliko/malo, klasifikaciju. Sastoji se od stranice sa malom i velikom teglom i 5 slatkiša u dve veličine. Materijal se šalje u pdf formatu i spreman je za štampanje.

Cena: 300 RSD

Poruči

Šta životinje jedu?

Materijal za usvajanje novih znanja, bogaćenje rečnika, podsticanje razvoja govora. Sastoji se iz 18 sličica životinja i 18 odgovarajućih sličica hrane. Materijal se šalje u pdf formatu spreman za štampanje.

Cena: 400 RSD

Poruči