Oazin Gift box - savršen poklon za mlade roditelje

Obradujte mlade roditelje poklonom koji je ujedno edukativan, koristan i lep.

Zašto Oazin Gift box?

Kroz praksu i rad sa najmlađima primetili smo da se mladi roditelji u periodu najveće sreće susreću sa najvećim izazovima: Da li moja beba dobro napreduje? Drugaricina beba već sedi, da li to znači da moja beba kasni u razvoju? Tržište je preplavljeno skupim igračkama za bebu i bebi opremom, da li mi to sve treba? Itd.

Internet je prepun informacija o razvoju beba od kojih nisu sve proverene i tačne, a broj dece koja se javljaju stručnjacima na ranom uzrastu sa određenim razvojnim kašnjenjima nikada nije bio veći.

Zbog svega navedenog odlučili smo da roditeljima olakšamo ovaj period burnog razvoja uz Oazin Gift box.

Gift box Gold, 0-1 godina života

Cena: 11.500 RSD

Pogledaj

Gift box Silver, 0-1 godina života

Cena: 8.500 RSD

Pogledaj

U jednoj kutiji dobijate Vodič za rani razvoj deteta, napisan od strane tima za rani razvoj deteta Centra Oaza kao i igračke i knjižice koje i sami koristimo a koje će vam pomoći da dete stimulišete kroz razvojno odgovarajuću igru.

Vodič je osmišljen da mamama i tatama pruži dragocene informacije o psihomotornom razvoju deteta u toku prve godine života, istakne sve one važne trenutke na koje treba da obratite pažnju (prvi osmesi, prve reči, prvi koraci), ukaže na potencijalna odstupanja i osnaži roditelje da stimulišu razvoj svog deteta na najlepši mogući način, kroz igru i maženje!